Selvbetjening/Brugeroprettelse på e-portal angående receptfornyelse, tidsbestilling og korrespondance

Du kommer til selvbetjeningen ved at klikke på Log på selvbetjeningen, som findes på forsiden og nederst i bjælken til venstre.

Log ind med MitID eller log ind med dit CPR-nummer og en adgangskode.
Første gang der logges på med dit CPR-nummer, skal du kontakte Lægehuset Suldrup telefonisk for at få et kodeord. Dette kodeord kan efterfølgende ændres efter eget ønske.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du kontakte Lægehuset Suldrup telefonisk for at få en ny kode.
Når du logger ind, vil der hver gang være en såkaldt ’tofaktorgodkendelse’, som er et ekstra sikkerhedslag for dit login.
Denne er designet til at sikre, at du er den eneste, der kan få adgang til din profil.

Klik på knappen Send bekræftelseskode for at få tilsendt en bekræftelseskode til den mailadresse, som du har oplyst Lægehuset Suldrup.
Mailadressen er ’maskeret’ af sikkerhedsmæssige årsager.

Du kan på siden bestille en tid til en konsultation hos lægen, forny din faste medicin, sende en e-konsultation til lægen, læse svar og beskeder fra lægen samt se aktuelle svar på prøver og undersøgelser.
Bemærk at det ikke er muligt at bestille tid til blodprøver via selvbetjeningen, da blodprøver kun tages efter forudgående aftale med lægen.

Der bestræbes svar inden for 5 arbejdsdage. 

OBS: Korrespondance mellem patient og lægehus gemmes i din personlige journal og det er derfor vigtigt, at hver person i familien oprettes i sit eget personnummer.

Husk at tilrette dine stamdata, hvis du for eksempel får en ny mailadresse.